Seară Românească

Nu puteam lăsa să treacă pe lângă noi o ocazie precum Centenarul Marii Uniri fără să o sărbătorim cum se cuvine.

Aşa că am pus de o petrecere, cu bucate tradiţionale, vinuri româneşti şi muzică de petrecere de pe la noi. Ne-am pus straiele de sărbătoare şi ne-am distrat cum numai românii ştiu să o facă.

Şi ca să dovedim că ne-am distrat dar nu a fost o glumă, punem mai jos meniul care ne-a făcut să ne simţim mândri că suntem români:

Platou Ţărănesc (slănină, cârnaţ afumat, şuncă de casă, jumări, untură de porc, brânză de burduf, pită de casă, ceapă roșie, ceapă verde, roșii)
Feluri principale: Coaste de porc cu cartofi copți şi Ciolan de porc cu sărmăluțe și smântână
La desert ne-am îndulcit cu Cozonac de casă cu mac şi Brânzoici cu smântână.

Lasă un răspuns

*

Rezervă o masă!