Meat & More

Am pus la punct o nouă seară tematică, cu preparate din carne din cele mai diverse şi pentru toate gusturile, de data asta de tip bufet suedez. Pe lângă Chef-ul nostru Andrada Banc, şi de data aceasta l-am avut invitat special (la cererea publicului) pe Chef Cesar Alonso Velasquez Baez.

Tematica a fost, după cum se va vedea „Preparate din carne”

La aperitiv am servit:
– Salată de vinete cu maioneză, ceapă și usturoi
– Cremă de brânză de burduf cu salam picant
– Salată rece de paste
– Coleslaw cu pui

Am avut mai multe feluri principale, la alegere.
– “Roasted chicken“ – pui de țară marinat cu salvie și lămâie, gătit la foc mic și rumenit la foc mare
– Crispy belly pork – piept de porc crocant
– Costițe de vițel de lapte la cuptor cu chimichurri
– Roast beef de Black Angus marinat cu muştar Dijon şi miere
– Ceafă de Black Angus în crustă de piper și mustar cu sos olandez
– Antricot cu os la cuptor cu afumătură și ierburi

Şi garniturile au fost variate:
– Mămăligă crocantă cu multe ierburi și un pic de parmezan
– Piure de cartofi cu hribi de pădure
– Cartofi copţi la cuptor
– Salată asortată proaspătă
– Salată de varză acră

La desert, şefii ne-au încântat cu un pandișpan cu brânză de vaci, stafide și ciocolată neagră

Cum ne-au obişnuit, Cramele Recaş ne-au fost alături şi de data asta şi au stropit preparatele pentru a oferi cele mai spectaculoase combinaţii. S-au degustat: Spumant Domeniile Recaş Rosé, Regno Recaş Pinot Grigio, Regno Recaş Fetească Neagră, Selene Merlot, Selene Cabernet şi Spumant Domeniile Recaş Alb.

Lasă un răspuns

*

Rezervă o masă!