Aşa cum deja i-am obişnuit pe toţi prietenii noştri, când ne vine câte o idee, punem de o seară specială. Aşa că ne-am gândit la Italia şi împreună cu Chef Cesar Alonso Velasquez Baez, prietenul nostru mai vechi şi cu Andrada noastră cea inimoasă şi foarte pasionată am pus la cale o seară italiană, cu gândul la vacanţele noastre trecute şi la vara ce va să vină.
Tematica a fost, după cum se va vedea “Preparate din carne”
Meniul a fost foarte bine ales, dar şi excelent gătit:
1. Risotto cu blue crab, migdale și ierburi
2. Tagliata Napoletana cu mazăre și pancetta crocantă servită cu cremă de porcini și tuille de parmezan picant
3. “Polpo Grigliato” – Caracatiță la grill servită cu cremă de cartof trufat, sparanghel și pesto de pomodori secchi
4. Zuppa inglese cu cremă de lămâie și busuioc servit cu mousse crocant de ciocolată albă
De data aceasta ne-am lăsat acompaniaţi de muzica italiană, şi de prietenii noştri de la Carastelec şi Cramele Nachbil, care ne-au surprins cu vinuri excelente, aşa cum merita această seară.