K10 Live Cooking!

Din nou am avut o idee năstruşnică, şi din nou am fost cu un pas înainte. A venit vara şi după cum ştiţi acoperişul nostru retractabil face din restaurantul nostru o terasă în doar câteva momente.

Andrada împreună cu întreaga echipă au fost artizanii a ceea ce noi am numit K10 Live Cooking! Pentru că am gătit în faţa clienţilor noştri, eliberaţi de orice secrete şi cu cele mai proaspete ingrediente. Iata ce spune lumea mai jos:

În prima seară am gătit:

  1. Rib-eye Steak la grill servit cu piure fin de cartofi cu trufe şi sparanghel tras la tigaie în unt aromatizat
  2. Tentacule de caracatiță şi creveți Black Tiger la grill, marinate în ierburi aromatice, servite cu piure fin de cartofi cu trufe şi sparanghel tras la tigaie în unt aromatizat
  3. Paste în sos Alfredo cu trufe şi ceapă verde, trase în roată de parmezan

Iar duminică am avut cireaşa de pe tort, Supa din fructe de mare. Nu ai cum să ştii ce ai pierdut decât dacă vii să încerci.

 

DJ Jess ne-a oferit o ambianţă deosebită şi vorba a mers departe. Atâ de departe încât am decis să ţinem câte o sesiune de Line Cooking în fiecare joi, vineri, sâmbătă şi duminică, cu Supa de fructe de mare în zilele de duminică. Meniul va fi diferit în fiecare weekend!!!

Rezervările sunt deschise deja AICI.

Lasă un răspuns

*

Rezervă o masă!